Strategische keuzes

De pagina 'Strategies' is nog niet in elke omgeving beschikbaar. Neem contact op met je beheerder of contactpersoon als je hier vragen over hebt.

Hier zie je het overzicht van de strategische keuzes. Er zijn twee weergaven: de overzichtsweergave en de lijstweergave.

Overzicht

Hier zie je de relaties tussen de strategische keuzes in de organisatie. Een gebruiker ziet de titel van een strategische keuze alleen als deze toegang heeft tot de OGSM.

Het overzicht toont standaard alleen de strategische keuzes van actieve OGSM's. Via het menu kun je ook concept-OGSM's in het overzicht tonen.

Lijst

In de lijstweergave zie je de strategische keuzes van één of meerdere OGSM's in een tabel. Je kunt zelf selecteren welke OGSM's je wilt zien.

Velden bewerken

• Klik op het onderdeel van een strategische keuze om deze te bewerken. Zo pas je bijv. eenvoudig de titel aan.
  • Als je buiten het veld klikt, worden je wijzigingen automatisch opgeslagen.

Meerdere strategische keuzes bewerken

Je kunt eenvoudig een label toevoegen aan meerdere strategische keuzes of de eigenaar wijzigen.

• Selecteer de strategische keuzes die je wilt bewerken.
  • Selecteer in het menu wat je wilt wijzigen.
    • Team en OGSM: verplaats de strategische keuzes naar een andere OGSM.
    • Labels: voeg labels toe.
    • Eigenaar: wijzig de eigenaar.

Filteren en sorteren

Gebruik de knoppen in het menu om het overzicht te filteren of anders te sorteren.