Strategische keuze bewerken

Alleen de 'Administrator' van het team of de eigenaar van de strategische keuze kan deze bewerken.

• Klik op de strategische keuze om deze te openen.
  • Klik op een veld om de strategische keuze te bewerken.

• Je ziet de volgende velden:
    • Titel: dit is de titel van de strategische keuze. De titel is zichtbaar in het overzicht van de OGSM.
    • Labels: selecteer eventueel een label om deze aan de strategische keuze toe te voegen.
    • Omschrijving: hier kun je eventueel een korte toelichting geven op de strategische keuze.
    • Eigenaar: dit is de eigenaar van de strategische keuze. Deze is verantwoordelijk voor de uitvoering van de strategische keuze en voor het rapporteren over de voortgang.
  • Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen te bewaren.