Rapportage van OGSM's

Met de OGSM-rapportage krijg je snel inzicht in de status van de OGSM. Je ziet per item de status en de laatst toegevoegde voortgangsrapportage.

Voortgang van indicatoren en acties bekijken

• Klik op een strategische keuze. De strategische keuze wordt uitgeklapt. Je ziet nu ook de indicatoren en de acties.
  • Klik op het pijltje omhoog, onderaan de strategische keuze, om deze weer in te klappen.

Details van een item bekijken en bewerken

• Klik op een item om de details te bekijken.
  • Als 'Administrator' van het team of als eigenaar van het item kun je het ook bewerken. Alle leden van het team (behalve 'Kijkers') kunnen reageren op het item.

Werkbalk: weergave en filter

Bladwijzers

Met de bladwijzer ga je snel naar een bepaald overzicht:

• Strategische keuzes: Deze weergave gebruik je bij het bespreken van de strategische keuzes (bijstuursessie).
  • Strategische keuzes zonder voortgangsrapportage in de afgelopen maand: Zo zie je welke strategische keuzes nog bijgewerkt moeten worden.
  • Indicatoren: Een overzicht van de indicatoren.
  • Acties: Deze weergave gebruik je bij het bespreken van de acties (doensessie).
  • Acties zonder voortgangsrapportage in de afgelopen maand: Zo zie je welke acties nog bijgewerkt moeten worden.

Je kunt ook zelf bladwijzers aanmaken. Stel eerst de filters en sortering in, en klik dan op 'Huidige weergave opslaan'.

Filter

Hiermee kun je de resultaten filteren. Als een filter actief is zie je dat in de werkbalk. Klik op het kruisje om alle filters te verwijderen.

In het filter kun je aangeven welke OGSM's je in de rapportage op wilt nemen.

Sorteer acties

Bepaal hoe de acties gesorteerd worden.

Onderdelen

Geef aan welke onderdelen je wel of niet wilt zien.

Rapportage titel

Hier kun je de titel instellen. De titel wordt boven de rapportage gezet. De titel wordt ook opgenomen als je de rapportage print of download als pdf.

Rapportage downloaden en printen

• Klik rechtsboven op het print-icoon.

De browser geeft nu een printscherm. Je kunt hier in de meeste browsers kiezen of je het bestand wilt printen of wilt downloaden als pdf-bestand.

• Gebruik de instellingen van de browser om de tekst te verkleinen of te vergroten.