Actie bewerken

Alleen de 'Administrator' van het team of de eigenaar van de actie kan deze bewerken.

• Klik op een actie om deze te openen.
  • Klik op een veld om de actie te bewerken.

• Je ziet de volgende velden:
    • Titel: dit is de titel van de actie. De titel is zichtbaar in het overzicht van de OGSM.
    • Labels: selecteer eventueel een label om deze aan de actie toe te voegen.
    • Strategische keuzes: hier zie je de strategische keuzes waaraan de actie is gekoppeld. Je kunt de acties aan meerdere strategische keuzes koppelen, ook in andere OGSM's.
    • Omschrijving: hier kun je eventueel een korte toelichting geven op de actie.
    • Eigenaar: deze is verantwoordelijk voor de uitvoering van de actie en voor het rapporteren over de voortgang.
    • Betrokkenen: je kunt hier personen selecteren die betrokken zijn bij de uitvoering van de actie. Het is ook mogelijk een team te selecteren.
    • Startdatum: dit is de geplande startdatum van de actie.
    • Deadline: dit is de datum waarop de actie voltooid moet zijn.
    • Status: hier geef je aan wat de status is: IJskast, Nog te doen, Mee bezig of Afgerond.
  • Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen te bewaren.

Actie verwijderen

• Open de actie door erop te klikken.
  • Klik op het prullenbak-icoon rechtsboven en klik op 'OK' om het verwijderen te bevestigen.

De actie wordt volledig verwijderd. Als een actie aan meerdere strategische keuzes is gekoppeld, dan wordt de actie ook daar verwijderd.