Subacties

Soms wil je net iets meer detail toevoegen aan een actie. Wat zijn de tussenstappen van een actie? Dit is bijvoorbeeld het geval bij programma's en projecten.

• Actie: Programma X
  • Tussenstappen:
    • Project A
    • Project B
    • Project C

In zo'n geval kun je subacties toevoegen aan een actie.

Subacties toevoegen

• Open een actie door erop te klikken.
  • Klik onder het kopje 'Subacties' op 'Actie toevoegen'

• Typ de titel van de subactie en klik op 'Opslaan'.

• De subactie is toegevoegd. Klik erop om de subactie te bewerken.

Als je een subactie opent zie je onderaan wat de bovenliggende actie is. Ook aan een subactie kun je weer subacties toevoegen.

Subacties zichtbaar maken in de OGSM en het Actieplan

Je ziet de subacties op het detailscherm van een actie. Standaard zijn ze niet zichtbaar in de OGSM of het Actieplan. Via de weergave-instellingen kun je ze zichtbaar maken.

• Klik op het weergave-icoon rechtsboven.
  • Selecteer het vinkje bij 'Subacties weergeven' en klik op 'Toepassen'.

De subacties zijn nu zichtbaar in de OGSM of het Actieplan.