Voortgangsrapportages lezen

In de werkwijze 'Doen, leren en bijsturen' onderscheiden we twee soorten sessies:

• In de doensessie geef je met je team antwoord op de vraag: doen we de dingen goed? Het betreft een periodieke sessie waarbij de focus ligt op de voortgang van de acties.
  • De bijstuursessie richt zich op de voortgang van de strategische keuzes en geeft daarmee antwoord op de vraag: doen we de goede dingen?

Ter voorbereiding op de sessie lezen de deelnemers de voortgangsrapportages. Zo is iedereen goed op de hoogte.

Het overzicht 'Status proces' is nog niet in elke omgeving beschikbaar. Neem contact op met je beheerder of contactpersoon als je hier vragen over hebt.

Doensessie

• Ga in het menu naar 'Status proces'.
  • Op de pagina zie je de informatie over de eerstvolgende doensessie. Klik op de knop 'Rapportages lezen'.

Je ziet nu een overzicht van de acties en hun meest recente voortgangsrapportage. Indien gewenst kun je de weergave nog aanpassen aan je wensen.

Bijstuursessie

• Ga in het menu naar 'Status proces'.
  • Op de pagina zie je de informatie over de eerstvolgende bijstuursessie. Klik op de knop 'Rapportages lezen'.

Je ziet nu een overzicht van de strategische keuzes, indicatoren en bijbehorende acties.

Eigen rapportage samenstellen

Je kunt de rapportage naar eigen behoefte samenstellen. Je leest er in dit artikel alles over:

Rapportage van OGSM's