Overzicht van mijn acties

In de doensessies bespreek je de status van de acties. De eigenaren stellen ter voorbereiding een voortgangsrapportage op. In artikel laten we je zien hoe je een overzicht creëert van de acties waarover je moet rapporteren.

Overzicht van acties waarover je moet rapporteren

Herinnering per e-mail

De herinnering per e-mail is nog niet in elke omgeving beschikbaar. Neem contact op met je beheerder of contactpersoon als je hier vragen over hebt.

Als de proceseigenaar de sessies heeft ingesteld, krijg je als eigenaar een week voor de sessie een e-mail met een link naar de acties en/of strategische keuzes (voor een bijstuursessie) waarover je moet rapporteren.

E-mail met de uitnodiging om de bijstuursessie voor te bereiden.

Klik op de link in op je startpagina

De startpagina is nog niet in elke omgeving beschikbaar. Neem contact op met je beheerder of contactpersoon als je hier vragen over hebt.

• Ga in het menu naar 'Startpagina'.

Als de proceseigenaar de sessies heeft ingesteld, zie je hier wanneer de volgende sessie is. Als je in meerdere teams actief bent, kun je meerdere sessies zien.

• Klik op de knop 'Acties rapporteren' voor een overzicht van acties waarover je moet rapporteren.

Als deze knop niet beschikbaar is, hoef je geen rapportages (meer) toe te voegen.

Creëer je eigen overzicht

Je kunt in OGSM.online ook zelf je overzicht creëren.

• Ga naar de pagina 'Rapportage'.
  • Selecteer de volgende bladwijzer:
    • 'Acties zonder voortgangsrapportage in de afgelopen maand'

• Open het filter en selecteer bij 'Eigenaar' je eigen naam. Let op dat je het juiste onderdeel filtert: de acties.

Je hebt nu een overzicht van de acties waarover je moet rapporteren.

Let op: Zodra je een voortgangsrapportage hebt toegevoegd verdwijnt het item uit het overzicht. Om alle toegevoegde rapportages te zien kies je de bladwijzer 'Acties'.