Mijn overzicht

De pagina 'Mijn overzicht' is nog niet in elke omgeving beschikbaar. Neem contact op met je beheerder of contactpersoon als je hier vragen over hebt.

Dit is je persoonlijke overzicht. In dit artikel lichten we de onderdelen toe.

Doen, leren en bijsturen

Je ziet de eerstvolgende doen- en of bijstuursessies voor de teams waar jij Beheerder of Deelnemer bent.

• Klik op de knop 'Acties rapporteren' om de acties te zien waar jij over de voortgang moet rapporteren.
  • En klik op de knop 'Strategische keuzes rapporteren' om de strategische keuzes te zien.
  • Klik op 'Rapportages lezen' om je voor te bereiden op de sessie.

Als de knoppen niet beschikbaar zijn, hoef je geen rapportages toe te voegen.

Lees het artikel Doen, leren en bijsturen.

Mijn teams en OGSM's

Je ziet een overzicht van de teams waar jij Beheerder of Deelnemer bent.

• Klik op de naam van het team om het team te openen.
  • Klik op de naam van de OGSM om het plan te openen.

Updates

Dit is een overzicht van wijzigingen in de OGSM's waar jij bij betrokken bent. Zo blijf je altijd op de hoogte.

Mijn acties (Mee bezig)

Dit zijn de acties waarvan jij de eigenaar bent met de status 'Mee bezig'. Zou houd je zicht op je werk. Er worden maximaal 10 acties getoond.

• Klik op een actie om deze te openen.
  • Klik op 'Al mijn acties bekijken' om een overzicht te openen met alle acties waarvan jij de eigenaar bent.

Mijn profiel

Hier staat informatie over je profiel. Klik op het bewerk-icoon om de informatie te bewerken em om een profielfoto toe te voegen.

Snel regelen

Hier staan knoppen om snel de items te bekijken waarvan jij de eigenaar bent.

Informatie

Het laatste onderdeel is een informatieblok. De inhoud kan per omgeving verschillen. Als er geen informatie is toegevoegd door de beheerder, wordt het blok niet getoond.