Teams aanmaken en bewerken

Team aanmaken

Maak een nieuwe team aan om met mensen samen te werken. Let op: het aanmaken van een nieuwe team is niet op elk platform voor alle gebruikers beschikbaar.

Nieuw team creëren

• Ga naar de homepage.
  • Klik onderaan de pagina op de knop ‘Nieuw team’.

• Typ de naam van het team.
  • Voeg tabjes toe aan het team. Je kunt deze bijvoorbeeld gebruiken om de tools in het team in te delen per fase van het project. Je kunt de tabjes achteraf bewerken.
    • Geef de tabjes een naam.
    • Bepaal de volgorde van de tabs door ze het juiste nummer te geven. De tabs worden weergegeven van laag naar hoog weergegeven.
  • Klik op ‘Opslaan’.

Bestaand team kopiëren

Je kunt ook een bestaand team kopiëren. Er wordt dan een nieuw team aangemaakt op basis van een bestaand team. Alleen de structuur wordt gekopieerd. Dat wil zeggen: de indeling van de tabjes en de tools die beschikbaar zijn. De inhoud van de tools en de deelnemers aan het team worden niet gekopieerd.

Team bewerken

De Administrator van een groep kan na het aanmaken de naam en tabjes van de groep wijzigen.

• Klik rechtsboven in de groep op het tandwieltje.
  • Selecteer ‘Groep aanpassen’.
  • Wijzig de titel en/of tabjes en klik op ‘Opslaan’