Organisatiestructuur instellen

Het instellen van de organisatiestructuur is niet in elke omgeving beschikbaar. Neem contact op met je beheerder of contactpersoon als je hier vragen over hebt.

Je kunt de organisatiestructuur instellen als je Beheerder van de omgeving bent.

Waarom?

Het instellen van de organisatiestructuur is belangrijk om OGSM's aan elkaar te relateren. Waarom?

• De gebruiker ziet de ingestelde structuur bij het selecteren van de OGSM's die hij of zij wil zien.

• Bij strategische keuzes ziet de gebruiker de gerelateerde boven- en onderliggende strategische keuzes (met hetzelfde label).

Organisatiestructuur instellen

• Ga in het menu 'Instellingen' naar 'Organisatiestructuur'.

• Start met het team dat bovenaan in de hiĆ«rarchie staat. Dit is bijv. het team van de directie of het MT. Klik op de bovenste knop 'Team toevoegen'.

• Selecteer een van de opties:
    • Nieuw team: je maakt een nieuw team aan en kunt gelijk de rechten van dit team instellen.
    • Bestaand team: je voegt een bestaand team toe aan de organisatiestructuur.

• Gebruik de knoppen 'Team toevoegen' om de organisatiestructuur aan te vullen. Onder de horizontale lijn kun je eventueel teams toevoegen die buiten de hiĆ«rarchie vallen, zoals programma's.