Gerangschikte trendlijst bewerken

Als Administrator kun je de gerangschikte trendlijst publiceren.

Antwoorden importeren

De eerste stap is het importeren van de resultaten van de vragenlijst.

• Klik op de knop 'Importeren en opslaan als concept'.

Gerangschikte trendlijst publiceren

Je ziet nu de gerangschikte trendlijst.

• Klik op de knop 'Publiceer als nieuwe versie' om de trendlijst te publiceren. Er wordt een nieuwe versie aangemaakt.

Gerangschikte trendlijst updaten

Als er na publicatie van de trendlijst nieuwe respondenten zijn kun je hun antwoorden als volgt verwerken in de trendlijst.

• Klik op de knop 'Importeren en opslaan als concept'.

De trendlijst wordt geüpdatet. Je moet deze nog publiceren als nieuwe versie om deze ook voor de deelnemers zichtbaar te maken.

• Klik op de knop 'Publiceer als nieuwe versie'.