Trendbrainstorm

Welke trends zie jij in de omgeving? Welke ontwikkelingen zijn relevant?

Trend toevoegen

In de brainstorm kun je jouw ideeën toevoegen.

• Klik op de knop 'Trend toevoegen'.

• Typ de titel van de trend.
  • Typ een korte omschrijving van de trend. Je kunt aan de omschrijving ook afbeeldingen of bestanden toevoegen.
  • Klik op 'Opslaan' om de trend toe te voegen aan de lijst.

De trend is toegevoegd aan de lijst. Je kunt nu nog een trend toevoegen.

Trend bewerken

Nadat je een trend hebt toegevoegd kun je de trend bewerken. Let op: je kunt alleen je eigen trends bewerken. Administrators kunnen alle trends bewerken.

• Klik op de trend die je wilt bewerken.
  • Klik op het veld dat je wilt bewerken.

• Voer de wijzigingen door en klik op 'Opslaan'.

Trends selecteren

Je kunt ook trends van anderen 'liken'. Hiermee geef je aan dat je het een belangrijke trend vindt.

• Klik op het hartje bij een trend om deze te selecteren.

Reageren op een trend

Heb je vragen over een trend of wil je deze aanvullen, dan kun je een reactie plaatsen.

• Klik op de titel van een trend.
  • Typ je reactie.
  • Klik op 'Verstuur' om de reactie te plaatsen.