Acties in Outlook-agenda tonen

Het is mogelijk de startdata en deadlines van acties in een Outlook-agenda te tonen. Dit doe je als volgt.

• Ga naar de lijst met acties van je OGSM.
  • Stel filters in zodat alleen de acties in beeld staan waarin je geïnteresseerd bent.
  • Klik op de knop "Importeren in agenda" die rechtsbovenaan wordt getoond.

• Klik op de kopieer knop.

Nu kunnen we wisselen naar Outlook.

• Open de webversie van Outlook.
  • Klik aan de linkerkant bij de agenda weergave op de knop om nieuwe agenda's toe te voegen.

Aan de linkerkant van het scherm wat nu opent kun je kiezen voor "Abonneren via internet". Plak de eerder gekopieerde URL in het adres vak. Vervolgens kun je nog een naam geven aan de agenda voordat je op importeren klikt.

De deadlines en startdatums van de acties die aan de gekozen filters voldoen verschijnen vanaf nu in deze agenda. Outlook werkt dit periodiek bij, hier kan dus enige vertraging in zitten. Ook in de mobiele en desktop versie van Outlook zal deze agenda te bekijken zijn.