Teams dashboard

Op het dashboard zie je een overzicht van de teams in de organisatie met een OGSM. De teams zijn gerangschikt volgens de organisatiestructuur. Klik op een team om de status van de actieve OGSM te zien.

Let op: het dashboard is alleen beschikbaar als het is ingesteld door de beheerder van de omgeving.

Status van de OGSM bekijken

Klik op de naam van een team om de status van de OGSM te zien. Op het dashboard zie je:

• Het aantal doelstellingen en de verdeling van de verkeerslichten.
  • Het aantal strategische keuzes en de verdeling van de verkeerslichten.
  • Het aantal indicatoren en de verdeling van de verkeerslichten.
  • Acties:
    • De status van de acties: nog te doen, mee bezig, afgerond.
    • De gemiddelde voortgang van de acties.
    • Het aantal acties waarvan de startdatum is verstreken, terwijl de actie nog niet is gestart.
    • Het aantal acties waarvan de deadline is verstreken, terwijl de actie nog niet is afgerond.
    • De verdeling van de verkeerslichten.

Details bekijken

Klik op een onderdeel van het dashboard om de details te bekijken. Als je bijvoorbeeld klikt op het aantal acties waarvan de deadline is versterken, dan krijg je en overzicht van de acties waar het om gaat.

Klik op het cijfer...
...en je krijgt een overzicht van de acties

Meerdere teams vergelijken

Met een druk op de knop krijg je een overzicht van alle onderliggende teams in beeld. Klik hiervoor op het pijltje naar beneden onderaan het dashboard.

Organisatiestructuur instellen

De beheerders van de omgeving kunnen de organisatiestructuur instellen door:

• Het aanmaken van nieuwe teams
  • Het structureren van bestaande teams