OGSM kopiëren

Het kopiëren van een OGSM kan nuttig zijn als:

• Je een versie van de OGSM wilt bewaren.
  • Je een nieuw plan wilt creëren op basis van het bestaande plan.

Alleen de Administrator van een team kan een OGSM kopiëren.

• Open de OGSM.
  • Klik op de knop 'Kopiëren' rechtsboven in het scherm.

Het volgende scherm verschijnt:

• Selecteer de locatie waar de kopie moet komen te staan. Standaard is dit het hetzelfde team als het origineel, maar je kunt ook een ander tabblad of team selecteren.
  • Typ de naam van de kopie.
  • Selecteer een van de opties:
    • 'Alleen de OGSM kopiëren': De kopie bevat alleen het plan (dus titels, omschrijvingen, eigenaren, etc.).
    • 'De OGSM inclusief historie en voortgangsrapportages kopiëren': De kopie bevat het plan inclusief de volledige historie, de metingen bij indicatoren en de rapportages bij strategische keuzes en acties.
  • Klik op 'Kopie maken'.